Bilgisayar Mühendisliği Bölümü olarak öğrencilerimize derslerin dışında neler öğretiyoruz ?

1. Ders esnasında telefonunuzla uğraşmanıza  izin verilmediğinde;hocanıza ve hocanızın bilgi aktarma çabasına saygı duymanızın gerektiğini öğretiyoruz.
  2. Derse geç kaldığınızda sınıfa alınmayarak, işinizi özenle yapmanız gerektiğini öğretiyoruz.
  3. Derslerde yoklama almakla  işinize sahip çıkmanız gerektiğini öğretiyoruz.
  4. Derslerde proje ödevi vermekle,  araştırma yapmayı ve bireysel  olarak öğrenme yeteneğinizin gelişmesinin  gerektiğini  öğretiyoruz.
  5. Grup ödevleri vererek ekip olarak çalışmayı öğretiyoruz.
  6. Derslerde sunum yaptırarak topluluğa hitap etmeyi ve kendinizi iyi ifade etmenizi öğretiyoruz.
  7. Bölüm içi sosyal etkinliklerle kaynaşmanızı ve bir ekip  olarak hareket etmenizin önemini  öğretiyoruz.
  8. Kongre ve konferanslara katılmaya teşvik ederek, ufkunuzun genişlemesi ve bilimin trendlerini takip etmenizin gerektiğini öğretiyoruz.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr