Aramıza Hoşgeldiniz

2018 YKS sınavıyla Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümüne yerleşen sevgili öğrencilerimiz, aramıza hoşgeldinz.

Oyun teknolojileri, mobil uygulamalar, sağlık, finans, savunma sanayii, uzay teknolojileri ve daha nice alanda çalışma imkanı bulacağınız Bilgisayar Mühendisliği mesleğini en iyi şekilde öğrenip ülkemize, insalığa faydalı
çalışmalar sunacaksınız. Bu bağlamda bizler sizler için her zaman yanınızda olacağız. Hayırlı olsun.

Bölüm olarak "Hazırlık Eğitimi" zorunlu değildir ama İngilizce dil bilgisi zayıf olan öğrencilerimizin hazırlık almalarını tavsiye ediyoruz.

Bölümle ilgili her türlü sorularınız için:

Arş. Gör. F. Didem Alay, fdidemogretmen@harran.edu.tr
Arş. Gör. M. Umut Salur, umutsalur@harran.edu.tr

hocalarımıza mail atabilirsiniz.

Tekrardan aramıza hoşgeldiniz, hayırlı olsun.

Bölüm Başkanlığı

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382