Bitirme Projesi Dönem Sonu Sunumları Mühendislik Fakültesi Dekanlığı koordinatörlüğünde 17 Mayıs 2019 Cuma günü saat 9:30'da Mühendislik Fakültesinde Proje Sergisi şeklinde yapılacaktır.
1- Bitirme Projesi Dönem Sonu Sunumları Mühendislik Fakültesi Dekanlığı koordinatörlüğünde 17 Mayıs 2019 Cuma günü saat 9:30'da Mühendislik Fakültesinde Proje Sergisi şeklinde yapılacaktır.

2- Bitirme Projeleri Dönem Sonu değerlendirmeleri Bitirme Projesi Komisyonu tarafından proje sergisi alanında yapılacaktır. Bu nedenle demo sunumları için gerekli bilgisayar vb. teçhizatların sergi alanında hazırlanmış olması ve en geç 9:30'a kadar  poster ve proje gösterimi için gerekli tüm işlemlerin tamamlanmış olması gerekmektedir.   

3- İlk üçe giren projelere tebrik belgesi verilecektir. 

4- Bitirme projesi posterleri ve web sitelerinin adreslerinin en geç 15 Mayıs 2019 23:59'a kadar hrubitirmeproje@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilecek posterlerin .pdf, .png veya .jpeg formatında  olmalıdır. 

5- Bitirme projesi posterlerinin çıktıları alınmış bir şekilde en geç 16 Mayıs Perşembe günü saat 12:00'a kadar Arş. Gör. Harun ÇİĞ veya Arş. Gör. M. Umut SALUR'a teslim edilmesi gerekmektedir. Poster ölçüleri 70 cm (genişlik) x 110 cm (yükseklik) boyutlarında olmalıdır.

6- Bitirme projesi izlencesi için tıklayınız

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr