2018-2019 Yaz döneminde üniversitemiz dışında başka bir üniversitedeki yaz okulu programlarından ders almak isteyen öğrenciler aşağıda verilen dilekçeyi doldurup, alacakları derslerin ilgili öğretim üyelerine yaz okulundaki ders içeriklerini onaylatarak danışman imzasıyla beraber yaz okulu komisyonumuza teslim etmeleri gerekmektedir.

Bölümümüz öğrencilerinin üniversitemiz dışındaki diğer üniversitelerde açılacak yaz öğretiminde ders alma taleplerinin değerlendirilmesinde, öğrenim gördüğü programın ilgili yılda taban puanına eşit veya daha yüksek bir programın verildiği Üniversiteden yaz öğretiminde ders alınması ve ilgili derslerin içerik, dil, kredi veya AKTS bakımından bölümümüzün müfredat programı ile eşdeğer olması koşuluyla alınan bu dersler komisyonumuz tarafından kabul edilecektir.

Yaz okulu dilekçesi-Yeni

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Yaz Okulu Komisyonu:
Dr.Öğr. Üyesi Dursun AKASLAN (Başkan)
Öğr.Gör. Umut KURAN
Arş.Gör.Fatma Didem ALAY

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr