Yüksek Lisans Programı Özel Öğrenci Ders Alma Süreci

Değerli Yüksek Lisans Programı Aday Öğrencileri,

Bölümümüzün 2019/2020 Güz dönemi yüksek lisans programına yerleşemediğiniz halde Özel Öğrenci statüsünde Ana Bilim Dalımızdan yüksek lisans dersleri alabilirsiniz. Özel Öğrenci statüsünde almış olduğunuz dersleri başarıyla tamamladığınızda ve takip eden dönemlerde bölümümüzde yüksek lisans öğrencisi olarak kabul alma durumunda başarıyla geçmiş olduğunuz derslerinizi saydırabilirsiniz. Böylelikle dönem kaybını en aza indirmiş olursunuz.

Özel öğrenci statüsünde ders kayıtları ile ilgili bilgi ve sorularınız için Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü ile iletişime geçiniz.

Bölüm Başkanlığı

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382