2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi kapsamında Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde verilen Yabancı Dil I (İngilizce), Türk Dili I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersleri için belirlenen uzaktan eğitim kayıt ücreti her bir ders için 25 TL'dir. Söz konusu derslerden birini veya birkaçını uzaktan eğitim yolu ile almak isteyen öğrenciler Vakıfbank ATM'lerinden aşağıdaki adımları takip ederek almak istedikleri derslerin ücretlerini yatırabilirler.
- Ödemeler
- Eğitim ve Sınav Ödemeleri
- Üniversite Ödemesi - Harran Üniversitesi Uzaktan Eğitim (Kodu: 18)
- Ders Seç
- Öğrenci Numarası
- GİRİŞ
- Cep Telefonu Numarası (507*******)
- ONAY
Ayrıca ders kayıtlarının sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli tarafından uygulamalı ders kayıt işlemleri videosuna haruzem.harran.edu.tr ve ue.harran.edu.tr adreslerinden veya aşağıdaki linkten ulaşılabilir: http://ue.harran.edu.tr/mod/forum/discuss.php?d=43
Uzaktan eğitimi seçen öğrenciler canlı ders yayınlarına ve ders materyallerine ulaşmak için ue.harran.edu.tr adresine kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapabilirler.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr