Tempo Akademi, Harran Üniversitesi mezunu veya öğrencisi olan yeni takım arkadaşları arıyor. Ülkemizde yaygın bir şekilde faaliyet gösteren Tempo Akademi, Geleceğin Meslekleri Dönüşüm Programı kapsamında düzenleyeceği ücretsiz eğitimler için katılımcıları, Harran Üniversitesi mezun ya da öğrencilerinden seçecekler. Bu kapsamda iki farklı eğitim düzenlenecektir. Bu eğitimleri başarıyla tamamlayanlar Tempo Akademi bünyesinde iş imkanı elde edebilecekler. Eğitime katılmak isteyenlerin CV’lerini 18 Kasım akşamına kadar hulya.karakaya@tempocagri.com adresine göndermeleri gerekiyor.

 

Eğitim-1:

Yapay zeka diyalog tasarımcılığı için 10 kişiye eğitim verilecektir. Eğitimlere katılacakların; Sosyal Bilimler bölümlerinde öğrenci veya mezunu olmaları, Türkçe’ye ve yazım dili kurallarına hakim olmaları, kullanıcıların chatbot ile etkileşimi sırasında karşılarında gerçek bir insan varmış gibi hissetmesi için ikna yeteneğine sahip olmaları, hayal kurma gücüne ve kurgulama yeteneğine sahip olmaları, teknolojik gelişmelere ve yeni şeyler öğrenmeye açık, sabırlı ve gözlem yeteneği gelişmiş özelliklere sahip öğrenciler olmaları beklenmektedir. Yapay Zeka Tasarımı, Kullanıcı Deneyimi Tasarımı, Diyalog Tasarımı ve Veri Etiketleme konularında yapılacak olan eğitimler, 20-22 Kasım arasında gerçekleştirilecektir.

 

Eğitim-2:

Aralık ayında gerçekleşecek olan Temel Seviye Uygulamalı Yazılım Test Uzmanı eğitimleri için de Harran Üniversitesi öğrencilerine özel 5 kişilik kontenjan ayrılmıştır. 8 gün sürecek olan eğitime katılmak isteyenlerin tercihen Bilgisayar Mühendisliği lisans, Bilgisayar Programcılığı Önlisans, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Lisans, Yönetim Bilişim Sistemleri Lisans, Bilişim Teknolojileri Lise mezunu ya da öğrencisi olmaları beklenmektedir. Şanlıurfa merkezde yaşayan, öğrenmeye istekli, teknolojik gelişmelere ve yeni şeyler öğrenmeye açık, sabırlı ve gözlem yeteneği gelişmiş öğrenci veya mezunlarımız da yine 18 Kasım mesai bitimine kadar CV’lerini hulya.karakaya@tempocagri.com adresine göndermeleri beklenmektedir.

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr