Bitirme komisyonu olarak Bitirme Projesi ve Bitirme Proje Önerisi derslerini alacak öğrencilere;
*Öncelikle öğrencilerin 4 kişilik proje çalışma gruplarını ivedilikle oluşturması ve,
*Danışman olarak beraber çalışmak istedikleri hoca ile irtibata geçmesi önerilmektedir.

Ayrıca bitirme komisyonu olarak grupların belirlenmesi için önümüzdeki günlerde bölüm web sitemizde ilan edilecek olan Google formunu doldurmanız gerekmektedir.

Not: Dört kişilik grup oluşturamayan ve/veya danışman belirleyemeyen öğrencilere komisyon tarafından sonradan değişmemek üzere bir danışman atanacak ve/veya bir proje grubuna dahil edileceklerdir.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr