Kurumsal Kimlik | Türk Havacılık ve Uzay Sanayii                  HRÜ Kurumsal Kimlik Logosu - Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

 TUSAŞ – Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. İle Harran Üniversitesi arasında staj protokolü imzalandı. İmzalanan protokol sayesinde başta Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz olmak üzere ilgili Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz TUSAŞ'da staj yapma olanağına sahip olacaklardır.

Türkiye'nin savunma sa
nayiinde dışa bağımlılığını azaltmak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde kurulan TUSAŞ, Senin Kariyer Yolun (SKY) Stajyer Mühendis Programı kapsamında her yıl stajyer mühendis alımı yapmaktadır.   



SKY, Mühendislik fakültesinde eğitim hayatlarını sürdüren öğrencilere ülkemizin savunma sanayiinde millileşme atılımları içerisinde yer alma fırsatı sağlayan gönüllü bir staj programıdır. Üniversitelerimizde okuyan başarılı öğrencilerin dahil edildiği SKY Stajyer Mühendis Programı, aynı zamanda Türkiye’nin en geniş kapsamlı staj organizasyonlarından ve üniversite-sanayi işbirliklerinden biridir.
 

Başvuru Şartları

  • Haftada minimum 1, maksimum 3 tam gününü TUSAŞ’taki çalışmalarına ayırabilecek programa sahip olmak,
  • Üniversitelerin 3. veya 4. sınıfında öğrenci olmak,
  • Aşağıdaki bölümlerin birinde eğitim hayatına devam ediyor olmak:

Makine Mühendisliği

Elektrik-Elektronik / Haberleşme Mühendisliği

Havacılık Mühendisliği

Uçak Mühendisliği

Uzay Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği

İmalat Mühendisliği

Metalürji ve Malzeme Mühendisliği

Kimya Mühendisliği

Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden birinde okuyor olmak.

Detaylı bilgi için; 
https://www.seninkariyeryolun.com/


 

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr