Online Girişimcilik Maratonu

 

2016 yılında bir üniversite kulübü ile düzenlenmeye başlanan, bu yılda 90’a yakın kampüste yapılması planlanan University4Society online girişimcilik yarışmasının 7-9 mayıs tarihlerinde yapılacak olan Büyük Doğu Bootcamp maratonunun başvuruları başladı.

 

Doğu Bootcamp Nedir?

 

University4society desteğiyle; İnönü, Batman, Harran, Fırat ve Atatürk üniversitelerinde ki üyelerinin hazırladığı, tüm Türkiye’den tasarımcı, yazılımcı ve iş geliştiricileri bir araya getiren, üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek bir girişimcilik yarışması olup, katılımcı takımlar, toplumsal sorunları, alanında uzman mentörlerimiz ve eğitimler ile desteklenerek, teknoloji ile inovatif girişimler ve çözümler üretecekler. Dereceye girecek ekipler 4 aylık hızlandırma programı ile girişimlerini hayata geçirmeleri için uzman eğitmenlerden eğitim almaya hak kazanacaklar. Etkinliğe bireysel olarak yada takımınla başvurabilirsin. Takımı olmayanlar için yarışma öncesi takımlar kurulacaktır.

 

University4Society’nin 2016 yılından itibaren girişimci yetiştirme programı ile kurulan girişim şirketleri portfolyosunu incelemek istersen university4society.com sitesini ziyaret edebilirsin.

 

Hadi sende bu yarışmaya başvur senin için hazırladığımız sürprizler için yerini al.

Doğu Bootcamp Web Sitesi ve Kayıt Formu: http://bit.ly/DoguBootcamp

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr