Sunum saatleri eklendi
Sunum saatinizi öğrenmek için tıklayınız.
Not: Staj defterini teslim ettiğiniz halde isminiz listede görünmüyor ise staj komisyonumuz ile ileşime geçebilirsiniz.

2021 Yaz Dönemi stajını yapan öğrencilerin staj defterlerini aşağıda belirtilen tarihte staj komisyonuna(bölümümüze) teslim etmesi gerekmektedir. Staj defterini belirtilen tarihte teslim etmeyenlerin sunumları dinlenmeyecektir ve stajları geçersiz sayılacaktır.

Staj defteri son teslim tarihi:   22.09.2021 (22 Eylül Çarşamba Günü saat:13:00'a kadar)
Sunum tarihi :                         23.09.2021 (23 Eylül Perşembe Günü Sabah saat 09:00)

Dikkat edilmesi gereken hususlar;

1. Staj defterlerinizi, staj defteri hazırlama klavuzunda belirtilen kurallara göre hazırlamanız gerekmektedir.
  2. Staj defteri ve staj sicil fişleri elden veya kargo yoluyla staj komisyonuna teslim edilmelidir.
  3. Projenizi açıklayıcı cümleler ile ifade etmeniz beklenmektedir.
  4. Staj defterinde resim ve şekillere gerektiği kadar yer verilmeli, proje kodları doğrudan staj defterine yazılmamalıdır.
  5. Staj sunumları Zoom üzerinden online olarak yapılacaktır. (Zoom linki sunum günü aktif edilecektir.)

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr