2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bitirme Önerisi ve Bitirme Projesi derslerini alacak öğrencilerin dikkatine ;
 
1. Bitirme Önerisi ve Bitirme Projesi dersini alacak tüm öğrencilerin aşağıda paylaşılan google forma istenilen bilgileri girmesi gerekmektedir. 
(Önemli Not : Google Formu 22.09.2021 tarihi sabah saat 10:00’da aktif edilecektir)
2. Bitirme Önerisi ve Bitirme dersini alacak öğrenciler ister grup oluşturarak isterse bireysel olarak proje alabileceklerdir.
3. Bitirme Önerisi ve Bitirme Projesi dersini alacak öğrencilerinden Danışman olarak beraber çalışmak istedikleri bir hoca varsa, ivedi irtibata geçmeleri, eposta üzerinden ilgili hocadan onay almaları ve onay email’ini bitirme komisyonuyla (hrubitirmeproje [at] gmail [dot] com)  paylaşmaları gerekmektedir. Danışman onayı alan öğrencilerin google formunda onay aldıklarını belirtmesi gerekmektedir.
4. Bitirme komisyonu öncelikle onay emaili almış grupların danışman atamasını yapar. Daha sonra Google formunu tarih/zaman olarak yani ilk tercih eden grubu ilk uygun danışmana atar. 
5. Danışman hocanın onaylaması halinde tek kişi, 2, 3 veya 4 kişilik grup halinde ders alınabilir. 
6. Komisyon proje öneri, SRS, SDD deadline’larını bitirme web sitesinde tablo şeklinde ilan edecektir. Öğrenciler bu tarihleri takip ederek ilgili raporu deadline’nından önce danışmanlarına da CC ederek bitirme komisyonu eposta adresine (hrubitirmeproje [at] gmail [dot] com)   göndermesi gerekmektedir. Bu deadline’ları takip etme ve gerekli raporları son tarihten önce gönderme sorumluluğunun TÜMÜ ilgili öğrencilere aittir.
7. 2021-2022 Bahar yarıyılı sonu Final sınavlarından önce yapılacak olan Dekanlık/Bölüm sunumlarında gerçekleşecektir. Tarihler daha sonra ilan edilecektir. Sunumlara katılan bölümümüz Hocalarının vereceği notlar ile proje 1., 2. ve 3.’sü belirlenecektir. Dereceye giren başarılı öğrencilere sertifika takdim edilecektir.
8. Proje konusu seçerken Tübitak 2209a - 2209b, Teknofest yarışma branşları ve Harran Üniversitesi Bap projelerinden kabul alabilecek nitelikte olmasını göz önünde bulundurunuz. Bu platformlarda dereceye girenlere sertifika takdim edilecektir.
9. Bitirme projesini alacak olan öğrencilerin bu dönem aldıkları derslerle birlikte mezun olmaları gerekmektedir.

FORMU 23.09.2021 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10:00 A KADAR DOLDURMANIZ GEREKMEKTEDİR.
 
Forma ulaşmak için tıklayınız.. 
(Link 22.09.2021 saat 10:00  aktif edilecektir )

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr