Bitirme Projesi Önerisi Alan Öğrencilerin Dikkatine - Gereksinim Raporu Teslim Tarihi
Gereksinim Raporu Teslim Tarihi

Ders izlencesinde gereksinim raporu teslim tarihi 24 Kasım olarak belirlenmişti yalnız vize sınavının hemen sonrasına vakit darlığı oluştuğundan teslim süresi 1 hafta uzatılmıştır. Gereksinim raporunu en geç 1 Aralık 2017 saat 17:00'ye kadar danışmanınıza ve hrubitirmeproje@gmail.com adresine gönderiniz.

Gereksinim raporunu hazırlarken verilen şablona göre hazırlayınız. Daha detaylı bilgi için IEEE Recommended Practice for Software Requirements Specifications dökümanına bakabilirsiniz.

Raporunuzu Türkçe veya İngilizce olarak hazırlayabilirsiniz.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr