Mazaret Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine!!!

Mazaret sınavına girecek tüm öğrenciler; önümüzdeki günlerde duyurulacak bir gün/saatte belirlenen sınıfta topluca mazaret sınavlarına girecekler. Birden fazla mazaret sınavına girecek olan kişiler varsa bunlar peş peşe (ara verilmeden) mazaret sınavına girecekler.

Örnek: A öğrencisi olsun ve bu öğrenci X, Y, Z dersleri için rapor almış ve mazaret sınavına girecekse,
Önce X dersinin sınavını olacak X dersinin sınav kağıdını tamamlayıp gözetmene teslim ettikten sonra Y sınavını alabilecek, Y sınavının kağıdını gözetmene teslim ettikten sonra Z sınav kağıdını alabilecek. Bu sınavları olurken ara verilmeyecek (çünkü o gün o saatte Y ve Z sınavına girmiş öğrenciler de olabilir ve A öğrencisi X'i bitirip dışarda diğer öğrencilerle Y ve Z sınavı hakkında konuşabilir.) O yüzden lavabo ihtiyacı olmayacak şekilde o gün beslenmenizde fayda var.
Başarılar!

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382