Harran Üniversitesi Birecik Meslek Yüksekokulu bünyesinde halkla ilişkiler ve tanıtım programı Başkanı Dr. Hasan Çiftçi'nin koordinasyonunda engelleri aşıyoruz projesi ile 25 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye dağıtıldı.
 Programa Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ramazan TAŞALTIN Birecik Kaymakamı Kadir PERÇİ Birecik Belediye Başkanı Av.Mehmet Faruk PINARBAŞI Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrdc.Doç.Dr.Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK ve birçok öğrenci ve engelli aileleri katıldı.
Program Birecik Meslek yüksekokulu'nda gerçekleşti protokolde bulunan katılımcılar birebir engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyelerini teslim etti.
25 adet tekerlekli sandalyenin dağıtımında öğrencilerin kendi aralarında topladıkları paralarla Birecik Belediyesi ve Biricik Kaymakamlığı 25 adet tekerlekli sandalyeye ulaşıp ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Adres: Harran Üniversitesi,
Birecik Meslek Yüksekokulu
Karşıyaka Mah.
Prof.Dr. İbrahim Halil MUTLU Cad.
Birecik / Şanlıurfa
Tlf:   (0 414) 318 32 29