Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK ve Öğr. Gör. Fevzi YILDIZ, Şanlıurfa Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa KARADAĞ’a yeni mekanlarında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyaret sırasında Sn. DÖRTBUDAK, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü tarafından gerçekleştirilen Kariyer Günleri buluşmasında desteğini esirgemedikleri için Sn. KARADAĞ ve ekibine teşekkürlerini sundu.
Ayrıca ziyarette Kariyer Günlerinde sektör deneyimlerini ve mesleğin geleceği ile ilgili konularda bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın Yönetim kadrosundan Şanlıurfa Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Enver TÜRKMEN, TESMER Kurulu Başkan Yardımcısı Necmettin ÇAKIR, TESMER Kurulu Sekreteri Ramazan RENÇBER ve SMMM Remziye Yavuz KOÇAKOĞLU da yer aldı.
Yüksekokul Müdürümüz Sn. DÖRTBUDAK, etkinliğe katılım sağlayan ekibe plaketlerini taktim etti ve gelecek eğitim öğretim döneminde de benzer etkinliklerde sektör buluşmalarının devam edeceğini belirtti.
Şanlıurfa Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa KARADAĞ, Yüksekokulumuz etkinliklerine destek sunmaktan memnun olacaklarını dile getirdi.

Adres: Harran Üniversitesi,
Birecik Meslek Yüksekokulu
Karşıyaka Mah.
Prof.Dr. İbrahim Halil MUTLU Cad.
Birecik / Şanlıurfa
Tlf:   (0 414) 318 32 29