Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet YAVUZ, Edessa TV’de Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK’ın yapımcılığını ve sunuculuğunu gerçekleştirdiği “Şehir ve Üniversite” programının canlı yayın konuğu oldu. Dekan YAVUZ, üniversitelerin şehirlerin gelişmesinde ve gençlerin eğitim almalarında büyük katkı sağladığını belirtirken, Harran Üniversitemizin de Şanlıurfa şehrimizi hızlı bir şekilde geliştirdiğini belirtti. Dekan, Diş Hekimliği Fakültesi olarak temel hedeflerinin, eğitimi en iyi şekilde yürütmek için çabaladıklarını vurguladı. Eksik bölümlerin açılması ve eksik cihazların, ekipmanların temini noktasında da çalışmalar da bulunduklarını dile getiren Dekan, bu eksikliklerin en kısa sürede tamamlanarak tam teşekküllü bir Diş Hekimliği Hastanesi olacaklarını belirtti. Diş Hekimliği Fakültesi olarak bölüm ve eğitim programlarından da bahseden Prof. Dr. İzzet YAVUZ, uluslararası hakemli diş hekimliği dergisi çıkardıklarını belirtti.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet YAVUZ, Diş Hekimliği fakültesi sayısının ülkemizde artmasına rağmen çok fazla tercih edilen bir program olarak, toplumun diş hekimlerine her daim ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Ortodonti alanındaki çalışmalar ve uygulamalar üzerine de açıklamalarda bulunan Dekan, Ortodonti Bölümü olarak akademik gelişmeleri sağlamaya çalıştıklarını vurguladı. Eğitim gören öğrencilerin mezun olana kadar hekimlik için tüm eğitim imkanlarını sağladıklarını belirten Dekan YAVUZ, serbest hekimlik üzerine de açıklamalarda bulundu. Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin tercih edilmesi noktasında önemli olduğunu söyleyen Dekan Prof. Dr. İzzet YAVUZ, adayların üniversitemizi tercih etmesi durumunda iyi bir eğitim ve ortama sahip olacaklarını dile getirdi. Programa katılımından dolayı Prof. Dr. İzzet YAVUZ’a teşekkürlerini sunan Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi M. Yaşar DÖRTBUDAK, her hafta farklı konu ve konuklarla “Şehir ve Üniversite” programının devam edeceğini ifade etti.

Adres: Harran Üniversitesi,
Birecik Meslek Yüksekokulu
Karşıyaka Mah.
Prof.Dr. İbrahim Halil MUTLU Cad.
Birecik / Şanlıurfa
Tlf:   (0 414) 318 32 29