Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda gerçekleşen törene, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat Demir ile Prof. Dr. Mehmet Hançer, dekanlar, yüksekokul müdürleri, Üniversite Genel Sekreterimiz Zübeyir Zorlu, öğretim elemanları, mezun olacak öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının mezun durumunda olan öğrencilerinin kortej yürüyüşüyle stadyuma girmelerinin ardından tören, saygı duruşu, İstiklal Marşının okuması ve sinevizyon gösterimi ile başladı.

Mezuniyet törenine katılan Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi M. Yaşar Dörtbudak, okulumuzu temsilen katılım sağlayan akademisyenlerimiz Öğr. Gör. Mustafa Yılmaz, Öğr. Gör. Reşat Çubukçu ve Öğr. Gör. Esra Nur Akpınar’a teşekkürlerini sundu. Ayrıca mezun olan öğrencilerimize iş yaşamlarında başarılar diledi.

Tören, mezuniyet törenlerinin klasiği olan kep atma seremonisi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Adres: Harran Üniversitesi,
Birecik Meslek Yüksekokulu
Karşıyaka Mah.
Prof.Dr. İbrahim Halil MUTLU Cad.
Birecik / Şanlıurfa
Tlf:   (0 414) 318 32 29