e-mail: serkanucan3@hotmail.com

Eğitim
Doktora – Eğitim Bilimleri (PhD in Education, 2013), King’s College London, Department of Education and Professional Studies, İngiltere.

Master – Eğitimde Bilişim Teknolojileri (MA in ICT Education, 2008), King’s College London, Department of Education and Professional Studies, İngiltere.

Lisans – Elektrik Öğretmenliği (2006), Marmara Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Türkiye.

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleleri

Konferans Sunumları

• Ucan, S. & Webb, M. (2015). ‘The roles of social forms of metacognition in CSIL: A case study’. Paper presented at the ESERA Biannual Conference, August 31 - September 4 2015, Helsinki, Finland.

• Ucan, S. (2011). Students’ regulation of learning in collaborative inquiry science activities. Paper presented at the BERA Annual Conference, September 2011, London, UK.

Verdiği Dersler

• Eğitim Bilimine Giriş
  • Eğitimde Program Geliştirme
  • Eğitim Psikolojisi