Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından öğretmenlere yönelik “Kaynaştırma Sınıfı Öğretmenlerinin İlişkin Bilinçlerinin Arttırılması” eğitimi verilecek.

Bu amaçla Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi adına Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Emin Usta tarafından hazırlanan proje, GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından kabul edildi.

 “Kaynaştırma Sınıfı Öğretmenlerinin Engelli Öğrencilere İlişkin Bilinçlerinin Arttırılması” projesi kapsamında, öğretmenlerin engelli öğrencilere ilişkin farkındalığının arttırılması, bireyselleştirilmiş eğitim ve öğretim planlarının hazırlanması, öğretmenlerin sınıf yönetimi becerilerinin arttırılması ve ebeveyn katılımının sağlanmasında dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgi verilecek. Yine proje konusu ile ilgili olarak özel eğitim konusunda gelişmiş olan yurtdışındaki kurumlara yapılacak seyahatlerle de bilgi paylaşımı yapılacak.

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla yürütülecek proje kapsamında, 2340 okul öncesi eğitim, temel eğitim, yaygın eğitim ve ortaöğretim öğretmenine verilecek olan eğitimler, 12 ay boyunca devam edecek.

EĞİTİM FAKÜLTESİ GOOGLE SCHOLAR ATIF SAYISI

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

SÜRELİ YAYINLAR

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)