HABER ARŞİVİ

POLONYA'YA TEKNİK ZİYARET
09-17 Haziran 2014 tarihleri arasında Yrd.Doç.Dr. Nurettin BEŞLİ ve Arş.Gör. Abdülkadir GÜMÜŞÇÜ Polonya'da bulunan University of Technology and Life Sciences'a ERASMUS kapsamında teknik ziyarette bulundular. Ziyaret kapsamında Yrd.Doç.Dr. Nurettin BEŞLİ lisans öğrencilerine üniversitemizi tanıtıcı bir sunum yaptı. Ayrıca University of Technology and Life Sciences'ta araştırma ve laboratuvar
imkanları yerinde görüldü. Haberin fotoğrafları için tıklayınız.

DR. ROMAN İLE SANAYİYE ZİYARET
3 Nisan 2014 tarihinde University of Technology and Life Sciences'da görevli öğretim elemanı Dr.Roman ZARNOWSKI ile beraber Doç.Dr. Ali KIRÇAY, Arş.Gör. Fatma Zuhal SAĞI ve Arş.Gör. Abdülkadir GÜMÜŞÇÜ Atatürk Barajı, MEKSAN ve Ferat Pompa gibi sanayi kuruluşlarına ziyarette bulundular. Haberin fotoğrafları için tıklayınız.

ROMAN ZARNOWSKİ UTP SUNUMU YAPTI
2 Nisan 2014 tarihinde University of Technology and Life Sciences'da görevli öğretim elemanı Dr.Roman Zarnowski üniversite ve bölümlerini tanıtıcı bir sunum yaptı. Etkinlik fotoğrafları için tıklayınız.

ATATÜRK BARAJI'NA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ.
10 Mayıs 2013 tarihinde 2012 girişli bölüm lisans öğrencilerimiz ile Atatürk Barajı HES gezisi Arş. Gör. Abdülkadir Gümüşçü gözetiminde gerçekleştirildi. Gezi kapsamında HES'lerin çalışma prensibi yerinde anlatıldı. Etkinlik fotoğrafları için tıklayınız.

İMZA YETKİSİ HAKKINDA

LİSANS ADAYLARI

AÇIK DERS NOTU MERKEZİ

MEZUNLAR PORTALI

Harran Üniversitesi
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
Osmanbey Yerleşkesi
PK 153 63000 , Şanlıurfa

Tlf: 0414 3183000 - 1382

Google Map kullanarak görüntülemek için tıklayınız.