Staj Duyurusu
Yaz stajı yapacak öğrencilerin dikkatine! Endüstri Mühendisliği öğrencilerinden 4. yarıyılı tamamlayanlar üretim, 6. yarıyılı tamamlayanlar ise yönetim stajını yapmakla yükümlüdürler. Bu yaz staj yapacak öğrencilerimiz aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmelidirler: 2- Staj yapılacak iş yeri 27 Mayıs 2022 tarihine kadar belirlenmelidir. 3- Staj başvuru formu doldurulmalı, stajın yapılacağı iş yerine onaylatılmalı ve 27 Mayıs 2022 tarihine kadar elden bölüm sekreterliğine teslim edilmeli ya da e-posta ile "endustri@harran.edu.tr ve mmiman@harran.edu.tr" adreslerine iletilmelidir. 4- Stajların başlangıç tarihi en erken 20 Haziran 2022 tarihidir. Stajlar 2022-2023 Güz dönemi dersleri başlamadan önce tamamlanmış olmalıdır. 5- Bu aşamalar tamamlandıktan sonra Üniversitemiz tarafından sigorta girişleriniz yapılacaktır. 6- Erasmusstaj hareketliliği kapsamında yurt dışında staj yapacak öğrenciler ise, bu stajlarının yaz stajı yerine sayılmasını talep ediyorlarsa, bu taleplerini belirten bir dilekçeyi Bölüm Başkanlığı'na yazıp dilekçe ekine iş yerinden gelen kabul mektubunu ekleyerek en geç 27 Mayıs 2022 tarihine kadar ya elden Bölüm Sekreterliğine ya da e-posta ile "endustri@harran.edu.tr ve sogutlu@harran.edu.tr" adreslerine ulaştırmaları gerekmektedir. 7- "Staj Sicil Fişi"ni staja başlamadan önce doldurup, fotoğraf yapıştırıp, fotoğrafını veya taranmış halini "mmiman@harran.edu.tr" adresine kontrol için gönderiniz. Doğruluğu onaylanınca staj yapacağınız iş yerinin amirine teslim ediniz. Staj bitiminde, ilgili amir Staj Sicil Fişi üzerinde gerekli notları verip imza/kaşe/mühür kısmını tamamladıktan sonra kapalı zarfa koyarak size verir. Siz de bunu bölüme ulaştırırsınız. 8- Süreç esnasında herhangi bir sorun yaşarsanız. Staj Komisyon Başkanı Mehmet Miman'a, komisyon üyeleri Ahmet Sabri Öğütlü ve İzzettin Hakan Karaçizmeli'ye veya Bölüm Sekreteri Suat Mest' e ulaşabilirsiniz. 9- Stajlarla ilgili formlara ve gerekli diğer bilgilere web sitemizdeki Eğitim başlığı altındaki Staj sekmesinden ulaşabilirsiniz.

+90-414-318-3000
(2522)