Avrupa’da 10-12 Ekim tarihleri Erasmus Günleri olarak kutlanmaktadır. Bu nedenle Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesinde Erasmus Ofisi tarafından 10 Ekim günü bir etkinlik düzenlendi.

Erasmus programının bilinirliğini arttırmayı ve Erasmus programıyla yurtdışına gitmek isteyen öğrencileri bilgilendirme amacıyla düzenlenen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Müzik dinletisiyle başlayan etkinlik daha önce Erasmus programı kapsamında öğrenim ve staj hareketliliğinden faydalanan öğrencilerin kendi deneyimlerini paylaşmaları ve Erasmus öğrencisi olmanın kendilerine sağladığı katkıları anlatmaları ile devam etti. Erasmus Günleri etkinliğine katılan ve Erasmus programından faydalanmak isteyen öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından okçuluk gösterisinin yapılması ile program sona erdi.

Erasmus Ofisi, 2019-2020 bahar dönemi Erasmus öğrenci öğrenim hareketliliği ve yaz dönemi staj hareketliliği başvurularının 07-18 Ekim tarihleri arasında bölüm koordinatörlerine yapılacağını bildirdi. Ayrıca Erasmus programlarına başvuru yapılabilmesi için Ön lisans ve Lisans öğrencilerinin 2.20, Yüksek lisans ve Doktora öğrencilerinin ise asgari 2.50 not ortalamasına sahip olması gerektiği belirtildi.

ANLAŞMA OLUŞTURMA

AB Üyesi ülkeleriyle Anlaşma yapmak için lütfen bu formu doldurunuz. 

ETKİNLİKLERİMİZ

  ............................................................................
 

............................................................................