SINAVA GİRMEK İÇİN BU LİNKİ TIKLAYINIZ  sis4.harran.edu.tr
ONLINE İNGİLİZCE SINAVI: 24 HAZİRAN 2020 SAAT 09:00-23:59 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. 
İNGİLİZCE SINAVI BAŞVURU LİSTESİ İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

ONLINE İNGİLİZCE SINAVI BİLGİLENDİRME YÖNERGESİ İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.

EĞİTİM VİDEOSU LİNKİ: 
https://harranedutr-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/serafettinyilmaz_harran_edu_tr/EUSLhsgMuNxHidlMtDpAjoEBSeNja1tAYsDrQavSZmNz1A

ÖNEMLİ NOT: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 13 Mart 2020 tarihli (https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Haberler/2020/coronavirus_bilgilendirme_1.aspx)  duyurusunun 4. Maddesinde ikinci bir duyuruya kadar tüm akademik değişim programlarının durdurulduğu belirtilmekle birlikte pandeminin seyrine göre hareketliliklerin planlandığı gibi başlama ihtimaline binaen yükseköğretim kurumları seçim ve nominasyon işlemlerini yapabilirler. Bu itibarla daha önceden öğrenim hareketliliği başvurusunu aldığımız öğrenciler için online bir İngilizce sınavı düzenlenecektir.

Ancak hareketliliğin fiilen başlaması, ülkemizdeki ve diğer program ülkelerindeki ulusal mercilerin bu yöndeki kararlarına bağlıdır.  Pandeminin devam etmesi ve bundan dolayı da hareketliliklerin gerçekleşememesi durumunda faaliyetler gerçekleştirilemeyeceği için yapılacak herhangi bir harcama mücbir sebep kapsamında değerlendirilmeyecek ve karşılanmayacaktır.

 

ANLAŞMA OLUŞTURMA

AB Üyesi ülkeleriyle Anlaşma yapmak için lütfen bu formu doldurunuz. 

ETKİNLİKLERİMİZ

  ............................................................................
 

............................................................................