2018 Bahar Pedagojik Formasyon Grubu Öğretmenlik Uygulaması Dersi Danışmanları ve Uygulama Okulları için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT: Öğretmenlik Uygulaması listesinde yer alan öğrencilerin 28 Eylül Cuma gününe kadar öncelikle listede yer alan danışmanlarıyla danışmanın ofisine giderek görüşüp, iletişim bilgilerini danışmanına bırakıp daha sonra ise yine 28 Eylül Cuma gününe kadar mutlaka uygulama okullarına gidip haftalık staj programını ayarlamaları gerekmektedir. Eğer okullara staj listeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından henüz ulaştırılmamış ise okuldaki ilgili koordinatöre listeleri açıkladığımız bu duyurudan öğrenci isimlerine bakmasını söyleyebilirsiniz. Öğretmenlik uygulaması okulllarıyla ilgili herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Lütfen bununla ilgili herhangi bir itirazda bulunmayınız. Öğretmenlik uygulaması ile ilgili yaşanılabilecek problemlerde lütfen danışman hocanızla iletişime geçiniz. Böyle durumlarla ilgili lütfen diğer hocalarınızı rahatsız etmeyiniz. Bilginize.

SÜRELİ YAYINLAR