2019-2020 Bahar Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi İki Ders Sınavı 17 Temmuz Cuma günü saat 14:00'da Eğitim Fakültesi İbn-i Haldun (E-114) dersliğinde yapılacaktır. Eski kayıt öğrencilerden (yani daha önce iki dönemi de tamamlamış olan öğrenciler) diğer tüm derslerini başarmış olup sadece iki dersi veya tek dersi kalanlardan iki ders sınavına girmek isteyenlerin en geç 14 Temmuz Salı günü mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimine girmek istedikleri derslerle ilgili ekte yer alan dilekçeyi doldurup vermeleri gerekmektedir. Formasyon birimine gelemeyecek olanlar ise dilekçeyi taratıp formasyonharran@gmail.com e-mail adresine konu kısmına açıklama yaparak gönderebilirler. İki ders sınavına girebilecek öğrenciler başvurular incelendikten sonra yine formasyon web sayfasından duyurulacaktır. Dilekçe vermeden iki ders sınavına gelen öğrenciler sınava giremeyecektir. 2020 Bahar dönemi pedagojik formasyon grubu öğrencileri iki ders sınavına başvuramazlar. İkinci dönem dersleri bitince onlar için de iki ders sınavı ayrıca yapılacaktır.Önemle duyurulur.

İki ders başvuru dilekçesi için tıklayınız.

SÜRELİ YAYINLAR