Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 Bahar dönemindeki gibi her öğrencimiz ders dokümanlarına ulaşabilmek için kendilerine verilmiş olan "Pedagojik Formasyon Öğrenci Numarası" ile HARUZEM sistemine giriş yapacaktır. İlk girişte her öğrencinin şifresi Haruzem1* olacaktır. Sisteme giriş yapınca zaten sistem sizden şifrenizi değiştirmenizi isteyecektir. Yeni şifrenizi unutmayacağınız bir şifre olarak belirlemenizi tavsiye ederiz. Öğrenme Yönetim Sistemine giriş ve sistemi nasıl kullanacağınız ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıda yer alan mavi renkli yere tıklayıp mutlaka kılavuzu inceleyiniz.

Öğrenme Yönetim Sistemi Kullanma Kılavuzu için tıklayınız.

HARUZEM Öğrenme Yönetim Sistemi giriş linki: http://ue.harran.edu.tr/login/index.php

Ayrıca Öğrenme Yönetim Sistemine giriş için "Pedagojik Formasyon Öğrenci Numarasını" hatırlayamayan öğrencilerimiz aşağıda yer alan bölüm listesinden isim sırasına göre öğrenci numaralarına bakabilirler. Sisteme 31 Ağustos Pazartesi günü girebileceksiniz.Lütfen daha öncesinde giriş yapmaya çalışmayınız. Ayrıca derslerinize hangi hocanın girdiğini hatırlamıyorsanız yine aşağıda yer alan ders programlarına tıklayabiliriniz. Pedagojik Formasyon ile ilgili tüm duyurular için Pedagojik Formasyon web sayfasını takip ediniz.

2020-2021 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Tüm Bölümler Öğrenci Numaraları için tıklayınız

2020-2021 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Ders Programı için tıklayınız.

2020-2021 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Alttan Ders Alanların Programı için tıklayınız.

2020-2021 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Akademik Takvimi için tıklayınız.

SÜRELİ YAYINLAR