ÖZGEÇMİŞ

Adı ve Soyadı: Büşra GÖNCÜ
Doğum Yeri ve Tarihi: Şanlıurfa-24.01.1990
Telefon: +90 414 318 15 81     
e-mail: bursagoncu@harran.edu.tr
Adres: Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Osmanbey Yerleşkesi, Şanlıurfa
Eğitim Durumu
Doktora Harran Üniversitesi Gıda Mühendisliği 2013-Halen
Yüksek Lisans Harran Üniversitesi Gıda Mühendisliği 2012
Lisans Harran Üniversitesi Gıda Mühendisliği 2010
Lise Özel Murat Lisesi   2006
 
Akademik ve İdari Görevler
Öğretim Görevlisi Harran Üniversitesi Siverek MYO Gıda Teknolojisi 2013-2016
Bölüm ve Program Başkanı Harran Üniversitesi Siverek MYO Gıda Teknolojisi, Çocuk Gelişimi 2014-2016
Araştırma Görevlisi Harran Üniversitesi Gıda Mühendisliği   2016-Halen
 
Aldığı Ödüller
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2010 Yılı Birincisi
TÜBİTAK, BİDEB, 2211 Yurt İçi Yüksek Lisans Bursiyeri
Projeler
Proje Başlığı Yıl Destekleyen Kurum Bütçesi
Dondurma Üretiminde Stabilizör Olarak Mikrobiyal Transglutaminazdan Yararlanma Olanakları 2011 HÜBAK 4000
     
     
     
 
Yayınlar

Hayoğlu, İ., İzol, G., Gümüş, A., Göncü, B., Çevik, G.B., Menengicin Şekerleme Üretiminde Kullanım Olanakları, HR.Ü.Z.F.Dergisi, 2010,14(4): 57-62.

 

Akın, M. B., Akın, M. S., İzol, G., Göncü, B., Alibekiroğlu, R., Daşnik, F. “Şanlıurfa'da Satılan Künefe Peynirlerinin Bazı Özellikleri Ve Künefelerin Güvenilirliği” P.123/s 362. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu. 17-19 Nisan 2014, Adana. 

 

Göncü, B., Akın, M. B., Akın, M. S. “Lebeniye Soup” (TFP-2151). The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus. P. 147. 24-26 October 2013, Struga-Ohrid/ Macedonia.

 

Çelikel, A.,Daşnik, F., Alibekiroğlu, R., İzol, G., Göncu, B. "Yumurtalı Köfte: A Kind of Çiğ Köfte Made with Bulgur and Egg" (TPF-2157)The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus. P. 248. 24-26 October 2013, Struga-Ohrid/ Macedonia.