Bölümüzde;
1- Gıda Teknolojisi Laboratuvarı,
2- Yağ
Teknolojisi Labaratuvarı,
3- Süt Teknolojisi Laboratuvarı,
4- Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı,
5- Meyve-Sebze 
Laboratuvarı,
6- Tahıl Teknolojisi Laboratuvarı,
7- Biyoteknoloji Laboratuvarı,
8- Et Teknolojisi Laboratuvarı,

9- Enstrumental Analiz Laboratuvarı
10- Genel Mikrobiyoloji 
Laboratuvarı
11- Ürün Geliştirme Laboratuvarı 
olmak üzere başlıca 11 labaratuvar bulunmaktadır.

Ayrıca bölümüzde; 2 adet kimyasal madde ve sarf malzeme deposu bulunmaktadır.
 

BOLOGNO

BAĞLANTILAR







AKADEMİK TAKVİM ile ilgili görsel sonucu

İLETİŞİM

Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Osmanbey Kampüsü

PK 153 63000 , Şanlıurfa

Telefon 
0 414 318 30 00 / 1090 (Bölüm Sekreterliği)
E-posta: clacin@harran.edu.tr​