Aşçılık Programı - Bahar
16 Şubat 2024 Cuma 15:14 tarihinde yayınlandı
2023-2024 BAHAR DÖNEMİ 1. SINIF DERS İZLENCELERİ
Genel Turizm
Menü Planlama
Pişirme Yöntemleri - II
Mutfakta İş Güvenliği
Yiyecek İçecek Servisi
Konukla İletişim
Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme
2023-2024 BAHAR DÖNEMİ 2. SINIF DERS İZLENCELERİ
Mesleki Yabancı Dil - II
Ziyafet Organizasyon Yönetimi
Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme
Bitirme Projesi
Pastane Ürünleri
Dünya Mutfakları- II
Girişimcilik II
Genel Turizm
Menü Planlama
Pişirme Yöntemleri - II
Mutfakta İş Güvenliği
Yiyecek İçecek Servisi
Konukla İletişim
Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme
2023-2024 BAHAR DÖNEMİ 2. SINIF DERS İZLENCELERİ
Mesleki Yabancı Dil - II
Ziyafet Organizasyon Yönetimi
Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme
Bitirme Projesi
Pastane Ürünleri
Dünya Mutfakları- II
Girişimcilik II
ETKİNLİKLER
Mülakat ve İş Arama Teknikleri Söyleşisi (04.03.2024)
Mardin Eğitim Gezisi (02.03.2024)
Kırsal Turizm Eğitimi (16.01.2024)
Diyarbakır Eğitim Gezisi (04.01.2024)
Turist Rehberliği Programı Teknik Gezi (22.12.2024)
Şanlıurfa Eğitim Gezisi (22.12.2023)
Aşçılık Programı Üniforma Giyme Töreni ve Öğrenci Buluşmaları (08.11.2023)
2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Halfeti Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programı (17.10.2023)
İslam Dünyası Turizm Başkenti Online Söyleşileri I (15.06.2023)
Halfeti 7. Meyve Yemekleri Buluşması Etkinliği (21.05.2023)