Staj dosyalarını teslim eden:

• Esra Tursun
  • Mert Erginyürek
  • Bünyamin Güven
  • Murat Aldemir
  • Zehra Nur Kahraman
  • Bedrettin Kaçmaz
  • Özcan Cihantimur

adlı öğrencilere ait staj dosyalarında staj sicil fişleri eksiktir. Staj sicil fişlerinin en geç 18/01/2021 tarihine kadar taranıp mail olarak Arş. Gör. Şeyma AKÇA’ya (e-mail: seymakca@harran.edu.tr) iletmeleri gerekmektedir. Ayrıca staj sicil fişlerinin orijinal halleri (ıslak imzalı) kargoyla veya elden bölüm sekreterliğine iletilmesi gerekmektedir. Staj sicil fişini belirlenen tarihe kadar tarayıp mail olarak göndermeyen ve bölüme iletmeyen öğrencilerin stajları geçersiz sayılacaktır.

Gökhan Hacıkerimoğlu’na ait staj dosyası bölüm staj formatına uygun değildir. Staj dosyasının formata göre yeniden düzenlenerek en geç 22/01/2021 tarihine kadar bölüme iletilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde stajı geçersiz sayılacaktır.

ÖĞRENCİ

Akademik Takvim