Yenilikçi ve katılımcı bir anlayış ile günümüz teknolojisinden gençlerin faydalanabilmeleri için projeler hazırlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mezopotamya Lıvıng Lab, 6 kategoriden oluşan fikir proje yarışması düzenleyecek. Toplam ödül 63 bin TL Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İnovasyon merkezinde, en yeni teknolojik ürün ve hizmetlerin uygulamalı olarak gelecek nesillere aktarılması için çalışmalarını sürdüren Mezopotamya Lıvıng Lab, Şanlıurfa’da 6 kategoriden oluşan toplam “63 Bin TL” ödüllü fikir proje yarışması düzenliyor.

6 farklı kategori Ekoteknolojik tarım, akıllı turizm ve kültür, bilişim, çevre ve kültür, iletişim ve medya, afet ve sağlık kategorilerinde gerçekleştirilecek yarışmaya, ilkokul, ortaokul, lise, lisans, lisanüstü, girişimci ve özel sektörden başvuru yapılabiliyor.