HARÜSEM Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Ömer Faruk DEMİRKOL, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini Ziyaret Etti.

HARÜSEM olarak yeni dönemde yapılacak eğitimler ve HARÜSEM'den beklentileri iştişare etmek amacıyla Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında öncelikle Fakülte Dekanı Prof.Dr. Murat DEMİR ziyaret edildi. Daha sonra öğretim elemanları ile toplantıya geçildi. Öğretim elemanlarının HARÜSEM'den beklentileri dinlenerek, yapılacak eğitimler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Hocalarımızın uzmanlık alanları ile illgili vermek istedikleri eğitimler ile ilgili formların doldurulmasının ardından toplantı sona erdi.
Verimli ve keyifli bir ortamda geçen toplantı için Fakülte Dekanımıza ve Hocalarımıza HARÜSEM ekibi olarak teşekkür ediyoruz.

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

SERTİFİKA DOĞRULAMA