Harran Üniversitesi Koordinatörlüğünde, Avusturalya Büyükelçiliği Doğrudan Yardım Programı (DAP) Kapsamında "GIRLS IN ACTlON-COVID RESPONSE TEAM" isimli projemizin çalışmaları başladı.

 

Harran Üniversitesi Koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan projede özellikle dezavantajlı okullarda kız öğrencilere yönelik olarak salgından korunma ve insan sağlığına dikkat çekme adına farkındalık çalışmaları yapılacaktır.  Proje kapsamında kız öğrencilerden oluşacak Covid Müdahale Ekibi kurulacak ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan ilgili öğretmenlere HARÜSEM onaylı salgından korunma (covid müdahale) eğitimleri verilecektir. 

Avusturalya Büyükelçiliği destekli bu proje kapsamında hedef okullarda kütüphaneler ve hijyen istasyonları kurulacaktır. Seçilen okullarımıza hijyen ve temizlik malzemesi dağıtımı gerçekleştirilecektir. Ayrıca kitap yarışmaları sonucunda öğrencilere hediyeler dağıtılacaktır.

 Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (HARÜSEM), Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Genç Stem Derneği, Dreamstalk Kulübü  



Kaynak: https://www.sanliurfaolay.com/haber/avustralya-buyuk-elciliginden-urfali-kizlara-destek/45857
 

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

     

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. 

SERTİFİKA DOĞRULAMA