Kızılay Toplum Merkezi ve Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ortaklığında birçok alanda meslek edindirme kursları başlıyor.
Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kızılay Toplum Merkezi ortaklığında Şanlıurfa’da birçok alanda meslek edindirme kursları açılıyor. Eğitimler HARÜSEM tarafından alanında uzman kişilerce 600 saatlik yoğun bir programda ilerleyecektir. Eğitim programı kapsamında Moda Tasarımından Hijyenik Gıdaya Büyük ve Küçük Baş Hayvan yetiştiriciliğine kadar bölgeyi kalkındıracak eğitimler başlıyor.

Eğitimler, ülkemizde geçici koruma altında yaşayan Suriyeli vatandaşların ve yerel halkın sürdürülebilir istihdam ağına dahil etmek,  psikolojik, sosyal ve ekonomik iyilik hallerinin sağlanması, yaşamış oldukları hanelerde; Hane içi Üretim ve Küçük Ölçekli Tarım ve Hayvancılık faaliyetlerini sürdürebilmeleri için gerekli olan mesleki eğitimleri uygulamalı toplumsal dayanıklılığın arttırılması ve birlikte yaşama kültürünün geliştirilmesine yönelik meslek edindirme faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlanmaktadır











 

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

     

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. 

SERTİFİKA DOĞRULAMA