Şanlıurfa Valiliği koordinesinde 11 ilçedeki STEM Merkezlerinde görev alacak öğretmenler için STEM Eğitici Eğitimleri başladı.
Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından fonlanan teknik destek projesi kapsamında Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitici eğitimlerine başladı.  HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Ahmet Göçen teknik destek açılış konuşmasında şunları söyledi: “Her yıl yaklaşık 6000 öğrencinin eğitim alacağı atölyeler için öğretmenlerimize Üniversite olarak sağlayacağımız destek ile alanda daha etkin programların uygulanmasını sağlayacağız. Son yıllarda Şanlıurfa’da yerel kurumların ortaklığı ile yürütülen STEM projeleri Karacadağ Kalkanıma Ajansının ve Bakanlıkların etkin desteğiyle önemli bir etki oluşturmaya başladı. Bu kapsamda farklı ilçelerden yüzlerce başarılı öğretmenin yapmış olduğu başvurular sonrasında seçilen 30 STEM eğitmeni ile ortak çalışabilmek bizleri daha da umutlandırıyor.” 

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı SOGEP desteği kapsamında 11 ilçede kurulan atölyeler sonrasında bu teknik destek kapsamında öğretmenlerin eğitici eğitimi alması öğrencilerin 21.yüzyıl becerilerini daha etkin kazanmasını sağlayacak. Şanlıurfa Valiliği Proje Birimi, HARÜSEM ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Urfa STEM ekibi ilçelerde yenilikçi eğitim metotları için eğitim hazırlıklarına devam ediyor.





PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

     

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. 

SERTİFİKA DOĞRULAMA