Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işaret dili eğitimleri başlıyor
Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü iş birliğinde HARÜSEM İşaret Dili Eğitimleri Başlıyor.

İşaret dili, belirli hareketler, el işaretleri ve çeşitli yüz ifadelerinden oluşan görsel bir dildir. Bu kurs sayesinde elde ettiğiniz bilgiler sonrası işitme ve konuşma engelli bireylerle temel düzeyde anlaşabileceksiniz.  Ülkemizde ve özellikle bölgemizde işitme ve konuşma engelli bireylerin eğitim, sağlık gibi temel kamu hizmetlerine erişiminde özel bir emek gerekmektedir. Bu nedenle Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi temel düzeyde işaret dili kursu ile işitme ve konuşma engelli bireylerle iletişim kurmak isteyenler için çalışma başlatıyor.

30 saat sürecek olan işaret dili kursu ilk başvurular alındıktan sonra Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde 17:00-21:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvuruların yoğunluğuna göre kursun ikincisi Yenişehir Kampüsünde yapılması da planlanmaktadır. Başvurulardan sonra ön kayıt yapanlar ile iletişime geçilecek kurs hakkında daha detaylı bilgi verilecektir. 

Kayıt için https://tinyurl.com/37zpp4p6
Sorularınız için  0505 220 46 79 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.


 

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

     

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. 

SERTİFİKA DOĞRULAMA