5.GAP Yeşil İnovasyon Yarışması Bu Sene Üniversiteli Öğrencilerin Katılımları ile Başlıyor.

T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa İl Milli Müdürlüğü ve Harran Üniversitesi koordinesinde bu sene beşincisi düzenlenecek “5.GAP Yeşil İnovasyon Yarışması” başlıyor. Bu sene Harran Üniversitesinin koordinatörlüğünde yürütülecek projeye yeni bir kategori daha eklendi. Son yıllarda genel olarak ortaokul ve lise grubunun katıldığı yarışmaya bu sene itibari ile üniversite gruplarının da yoğun katılımı bekleniyor. 5. GAP Yeşil İnovasyon Yarışması, “Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği” ve “Sürdürülebilir Ekoloji ve Çevre” kategorilerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan illerde (Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak) ikamet eden ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinden gelecek başvurularla yoğun katılımlı bir şekilde planlanmıştır.

Yarışma kapsamında ;

Yarışmaya devlet okulları, özel okullar ve bilim sanat merkezlerindeki tüm ortaokul/lise öğrencileri katılabilir.
Yarışmaya 9 GAP İlinde yer alan Üniversitelerden öğrenciler katılabilir.
Yarışmaya her öğrenci en fazla 3 (üç) proje ile başvurabilir.
Bir projede 1 öğrenci görev alabilir.
Bir projede sadece bir danışman görev alabilir.
Bir danışman öğretmen birden fazla projeye danışmanlık yapabilir.
Üniversite öğrencilerinin yapmış olduğu projelerde danışmanlık zorunluluğu yoktur.
Ortaokul ve lise öğrencileri yarışma projelerinde danışman zorunludur.
Okullar birden fazla proje ile başvuru yapabilir.

Detaylar için 5.GAP Yeşil İnovasyon Tanıtım ve Başvuru Klavuzunu inceleyebilirsiniz. https://tinyurl.com/4vdxbzy4

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

SERTİFİKA DOĞRULAMA