Ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen yaz okulu öğrencilerine Rektörlüğümüzün tahsis ettiği üç otobüs ile Halfeti’ye gezi düzenlendi. Yolculuğa çıkmadan önce İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Cüneyt Gökçe üç otobüste ayrı ayrı öğrencilere hitap etti ve ardından öğrencileri uğurladı.  Öğrencilere, İlahiyat Fakültesi’nden araştırma görevlilerimiz Haşim Aksoy ve Selim Yılmaz ile öğretim görevlisi Abdülhakim Önel rehberlik etti. Gezi boyunca Halfeti’nin tarihi ve turistik mekanları ziyaret edilip Fırat Baraj Gölü’nde vapur turu yapıldı.
Misafir öğrenciler, yaz okulu için Harran Üniversitesi’ni tercih etmelerinden ötürü duydukları memnuniyetleri dile getirerek buradan güzel anılarla ayrıldıklarını, bu meyanda Fakülte ve Üniversite yetkililerine teşekkürlerini belirttiler.

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI