Tarih ve Medeniyet Kulübümüzün koordine ettiği panele Dekanımız Prof. Dr. Murat Akgündüz ve Bosna-Hersek Milli Şairi Prof. Dr. Cemalettin Latiç konuşmacı olarak katılacaktır. Panelin moderatörlüğünü İSDAM YK Başkan Yardımcısı Abdullah Serenli yapacaktır.
İstanbul Stratejik Düşünce ve Araştırma Merkezi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortak projesi olan Osmanlı Atlası Projesi kapsamında Osmanlı hakimiyet alanı sonrasında Balkan topraklarında kurulan devletlerin siyasi tarihi, yakın dönem siyasi süreçleri, ekonomik ve kültürel durumları, Osmanlı sonrası geçmiş ve gelecek arasındaki ilişkileri, toplumsal yapıları gibi konular yapılan araştırmalar sonucunda raporlaştırılmıştır.
Hazırlanmış bu raporların akademisyen ve öğrencileri buluşturan bir panelde sunulması kararlaştırılmıştır. Coğrafyalar arasında gönül köprüleri kurulması hedeflenen bu panele tüm öğrencilerimiz davetlidir.

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI