İlahiyat Fakültemiz 2018-2019 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı İlahiyat Fakültesi C blok binasında Fakültemiz öğretim üyelerinin katılımıyla 07.02.2019 saat 11:00 da gerçekleştirildi.
Toplantı Dekanımız Prof. Dr. Murat Akgündüz hocamız yeni dönemde yapılacak olan faliyetlerden bahsetti. Fakülte Dekan Yardımcımız  Dr. Öğr. Üyesi Ömer Sabuncu hocamız fakültemizce düzenlenecek bilimsel toplantılar, etkinlikler, yayın sayıları, fakültemiz yayınevi hakkında bilgi verdi. Daha sonra Fakülte sekreterimiz Ahmet Dal Üniversitemizin yeni personel bilgi sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantı, öğretim üyelerinin eğitim-öğretime yönelik görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI