Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu'nun Harran Ünv. İlahiyat Fakültemizde sunduğu "Yazma Eserler Terminolojisi ve Bu Eserlerden Yararlanmanın Usul ve Esasları"  başlıklı konferans Öğretim üyelerinin ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu konuşmasına, yazma eserler hakkında terminojik kısa izahatlar yaparak başladı. daha sonra konuşmasını kendisinin kütüphanelerde yaptığı araştırmalar sonucunda ulaştığı bulgular üzerinden devam ettirdi. Son olarak da dinleyicilerden gelen sorulara verilen cevaplarla konferans sona erdirildi. Konferans sonunda  İlahiyat Fakülte Dekanımız  Prof. Dr. Murat Akgündüz Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu hocamıza hediye takdiminde bulundu.

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI