Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Devlet Konservatuvarının katkılarıyla Karaköprü Belediyesince düzenlenen programda öğrencilere Aşure dağıtımı yapıldı.

Karaköprü Belediyesi Muharrem ayında öğrencileri de unutmayarak Harran Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilere aşure ikramında bulundu. Karaköprü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi Merkezi Kafe önünde gerçekleştirilen programa, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Ahmet Oymak, Üniversite Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Abuzar, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Akpınar, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, üniversite öğrencileri ve personeller katılım gösterdi.

Aşure etkinliği Kuran’ı Kerim tilavetiyle başladı. Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Abuzar Aşure’nin önemine değindikleri açış konuşmalarının ardından Harran Üniversitesi Rektörü M. Sabri Çelik, üniversitede öğrencileri aşure etkinliğiyle bir araya getiren Karaköprü Belediyesine teşekkür ederek bu tür programların birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından önemli olduğunu belirtti.

Açış konuşmalarının ardından İlahiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi M. Cüneyt Gökçe tarafından Aşure Duası yapıldı. Harran Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Akpınar ve ekibince icra edilen tasavvuf müziği dinletisi eşliğinde aşure ikramı gerçekleştirildi.

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI