Bitlis Eren Üniversitesi Akademi ve Gençlik Öğrenci Kulübü Doç. Dr. İbrahim BARCA’nın refakatinde elli kişilik öğrenci grubuyla üniversitemizi de kapsayan bir gezi düzenledi. Öğrenciler ilk olarak Merkezi yemekhanede yemek yedikten sonra kampüs içerisinde küçük bir gezinti yapıp sonrasında İlahiyat Fakültesini ziyaret ettiler. İlahiyat Fakültesi dekanı Sayın Prof. Dr. Celil ABUZAR, dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah KARTAL ve İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ömer SABUNCU öğrenciler ile bir araya gelerek kısa hasbihal etti. Dekanımız Prof. Dr. Celil ABUZAR; İlahiyatçı kimliğinin temsil boyutunu içeren bir konuşma yaptı. Sayın ABUZAR konuşmalarında İlahiyat öğrencilerinin kendilerini başta İlahiyat alanlarında yetiştirip çeşitli alanlarda da okumalar yaparak donanımlı bir kimliğe sahip olunması gerektiğine vurgu yaptı. Program sonrasında Doç. Dr. Ömer SABUNCU öğrencilere Hz. Hatice adlı kitabını hediye etti. Öğrenciler memnuniyetlerini dile getirip ev sahipliği ve misafirperverliği için Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi yetkililerine teşekkür ettiler.

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI