Fakültemizde 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi (Yaz Okulu Sonrası) İki Ders Sınavı-2 aşağıdaki takvime göre icra edilecektir.

Konu Tarih AÇIKLAMA
Başvuru Tarihi 5 Eylül 2022
(Mesai bitimine kadar)
Aşağıda verilen başvuru dilekçesini eksiksiz olarak doldurulup imzaladıktan ve danışmanınıza da onaylattıktan sonra:
a) Ya Fakülteye elden teslim ediniz.
b) Veya Fakültenin
ilahiyat@harran.edu.tr
resmi e-posta adresiyle gönderiniz.
Liste Oluşturma ve sınav takviminin ilanı 6 Eylül 2022 Başvurulan derslerin durumuna göre detaylı sınav programı oluşturulacak ve ilan edilecektir.
Sınav günleri 7-8 Eylül 2022 Sınavlar; Fakülte Dersliklerinde YÜZ YÜZE yapılacaktır.

ÖNEMLİ NOTLAR:
1- Bu sınava, en fazla iki dersi FF olan normal süreli öğrenciler başvurabilir. (Daha önce hiç alınmayan ya da FZ olan dersler için sınava girilmez)
2- 23-24 Haziran 2022 tarihlerinde yapılan (Final Sınavları Sonrası) İKİ DERS SINAVI-1 sınavına katılan öğrenciler bu sınava giremezler.
3-Belirlenen vakitten sonra gönderilen dilekçeler işleme alınmaz.

Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız...

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI