A. -GENEL AÇIKLAMALAR
1. Hazırlık sınıflarımızda 2023-2024 öğretim yılı güz dönemi 2 Ekim 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.
2. Eğitim-öğretim İlahiyat Fakültesi B Blok Dersliklerinde yapılacaktır.
3. Hazırlık Eğitimi yıllık olup bir dönemlik kayıt dondurma işlemi yapılamamaktadır.
4. Hazırlık Sınıfında Öğrencinin yapması gereken ayrıca ders kaydı bulunmamaktadır.
5. Ön Lisans mezunu öğrencilerin ders muafiyeti Hazırlık Sınıfı bittikten sonra; yani ertesi yıl yapılmaktadır.
6. Arapça Hazırlık Sınıfında devam zorunludur. Devamsızlık için rapor vb. belgeler kabul edilmemektedir.
7. Zorunlu durumlarda kullanılabilecek devamsızlık sınırı tüm yıl için 100 saat civarındadır; bu da yaklaşık dört haftaya tekabül eder.

B. DERS KİTAPLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
1. Ders kitapları Fakülte tarafından sipariş edilmiş olup B Blok Giriş katında satışa sunulacaktır.
2. Alıştırmalar kitap üzerinde yapılacağından dolayı kullanılmamış/yeni kitap temin etmek zorunludur.
3. Kitaplarımız, *el-Arabiyye li’l-hayat 1, *el-Kavaidu’l-Arabiyye el-müyessere 1-2, *el-Kıraatu’l-Arabiyye elmüyessere 1-2-3, *Arapça Yazmayı Öğreniyorum ve *Arapça Sarf Bilgisi olmak üzere 8 adet kitaptan oluşan bir setten ibarettir. Takım olarak setin fiyatı -kargo dâhil- 700 (Yedi yüz) TL olup Setin tamamı satın alınacaktır.

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI