03.05.2024-04.05.2024 tarihlerinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “İlahiyat Öğrencileri Kongresi: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” İslami İlimler Topluluğu'nun çalışmalarıyla gerçekleşti. Farklı illerden giden İlahiyat Fakültesi temsilcileri, kongrede ilahiyat öğrencilerinin karşılaştığı sorunları ele alarak çözüm önerileri sunmak için bir araya geldi. Kongreye, ilahiyat öğrencilerine hizmet  istihdam dijitalleşme eğitim sorunları ele alındı farklı kurumlardan temsilciler de katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Oğuzhan ÖZKAN, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip KAHYAOĞLU, katılım sağladılar. Kongreye, Fakültemiz öğrenci temsilcisi Mehmet DEMİRTAŞ üniversitemizi temsilen katılım sağlamıştır.

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI