Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Katıldığı Teknik Gezi Düzenlendi
Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin teknik bilgi ve deneyimlerinin artırılması için sanayi üniversite işbirliği kapsamında, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüsamettin BULUT ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Bülent AKTAŞ  gözetiminde Şanlıurfa Organize Bölgesinde bulunan Pınar Süt Mamülleri A.Ş., Rasa Enerji Üretim Anonim Şirketi ve G.F.  Hakan Plastik Boru Ve Profil San. Tic. A. Ş. fabrikalarına teknik gezi düzenlenmiştir.  Pınar Süt Mamülleri A.Ş. fabrikasında süt ve meyve suyu paketleme ve doldurma makinaları, ayran ve yoğurt hatları, kazan dairesi, soğutma dairesi ve basınçlı hava üretim dairesi gezilmiş ve teknik bilgiler öğrencilere aktarılmıştır. Rasa Enerji Üretim Anonim Şirketinde ise Kombine Çevrim Güç Santrali gezilmiş, gaz motorları, atık gaz kazanı, kondenserler ve buhar türbini hakkında bilgiler alınmıştır. G.F.  Hakan Plastik Boru ve Profil San. Tic. A. Ş fabrikasında hammadde depoları, boru üretim hatları ve test ve kontrol laboratuvarları gezilmiştir.

Şanlıurfa OSB’ye gidiş için kampüsten çıkış

Pınar Süt

Rasa Enerji