HARÜZEM - BÜTÜNLEME SINAVI - ÖNEMLİ DUYURU!
YÜZ YÜZE ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ: 

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından verilmekte olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II ve Yabancı Dil II derslerini;Yüz yüze öğretim yoluyla öğrencilerin bütünleme sınavı:
  1. 14 Haziran 2019 Cuma günü 14:30 - 16:00 saatleri arasında Osmanbey Merkezi Derslik, Mühendislik Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Sosyal Bilimler ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda yapılacaktır.
  2. Bütünleme sınavına girecek öğrenciler SINAV GİRİŞ BELGELERİ, 14 Haziran 2019 Cuma günü 08:00'den itibaren ADAY İŞLEMLERİ SİSTEMİ üzerinden (sis.harran.edu.tr) alabileceklerdir. 
  3. Bütünleme sınavına derslerinden KALAN veya SORUMLU GEÇEN tüm öğrenciler herhangi bir dilekçe yazmaksızın girebileceklerdir.
  4. Derslerinden "SORUMLU GEÇEN" geçen öğrenciler bütünleme sınavına girmeleri halinde BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI geçerli olacaktır.
 
UZAKTAN ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ:
 
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından verilmekte olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II ve Yabancı Dil II derslerini; uzaktan öğretim yoluyla almakta olan öğrencilerin bütünleme sınavı:
  1. 15 Haziran 2019 Cumartesi günü 14:30 - 19:30 saatleri arasında ve 16 Haziran 2019 Pazar günü 14:30 - 19:30 saatleri HARRAN ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ELEKTRONİK SINAV LABORATUVARI (HARMES)'nda yapılacaktır. 
  2. Bütünleme sınavına girecek öğrenciler ADAY İŞLEMLERİ SİSTEMİ üzerinden (sis.harran.edu.tr) randevu almaları gerekmektedir. Randevu saatini seçip onaylayan ve randevu saatine gelmeyen öğrencilere yeni sınav hakkı KESİNLİKLE verilmeyecektir. 
  3. Bütünleme sınavına derslerinden KALAN veya SORUMLU GEÇEN tüm öğrenciler herhangi bir dilekçe yazmaksızın girebileceklerdir. 
  4. Derslerinden "SORUMLU GEÇEN" geçen öğrenciler bütünleme sınavına girmeleri halinde BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI geçerli olacaktır.

ÖSYM YKS SINAVINA KATILACAK ÖĞRENCİLER:

Öğrenci Yerleştirme ve Ölçme Merkezi tarafından 15 Haziran ve 16 Haziran 2019 tarihleri arasından yapılacak olan TYT, AYT ve YDT Testlerine girecek olan yüz yüze ve uzaktan öğretim öğrencileri:
  1. Şanlıurfa il sınırları dışında sınava gireceklerini ispatlamaları halinde 14, 17 ve 18 Haziran 2019 tarihllerinde saat 15:00-17:00 saatleri arasında HARRAN ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ELEKTRONİK SINAV LABORATUVARI (HARMES)'nda ek sınava girebileceklerdir.
  2. Bu öğrenciler ÖSYM SINAV GİRİŞ BELGELERİ ibraz etmek zorundadırlar. Şanlıurfa il sınırları içerisinde ÖSYM sınavına katılacak öğrencilere SINAV HAKKI verilmeyecektir. 
  3. Bu öğrencilerin sınava girebilmeleri için dilekçelerini SINAV GİRİŞ BELGELERİNİN örneğini birimlerine ibraz ederecek dilekçe yazmaları ve birimleri tarafından bir gözetmenin görevlendirilmesi gerekmektedir.