Toplantı 16 Ekim Çarşamba Günü Saat 10:30’da Mühendislik Fakültesi Küçük Amfi Salonunda Gerçekleştirilmiştir

Akademik Kurul Toplantısında, Mühendislik Fakültesi bünyesinde ​bulunan bölümlerde gerçekleştirilen akademik çalışmalar ele alındı. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat KISA tarafından bir önceki kurul toplantısında ortaya konan hedeflerin değerlendirmesi yapılarak yeni dönemin hedefleri anlatıldı. Ayrıca Üniversitemiz araştırma grupları içerisinde Fakültemiz bünyesinde kurulan Çalışma ve Şemsiye Grupları hakkında Prof. Dr. Murat KISA tarafından bilgilendirmeler yapıldı. Akademik Kurul Toplantısı Dekan Yardımcısı Doç Dr. Mustafa ÖZEN yeni yönetmenlik hakkında bilgilendirmesi ve soruları cevaplandırmasıyla devam etti.

Kurul toplantısında unvan değişikleri içi de tebrikler gerçekleştirildi. Bu kapsamda Profesörlük unvanını alan Prof. Dr. Ali KIRÇAY, doçentlik unvanı alan Doç. Dr. İbrahim Berkan AYDİLEK ve Doç. Dr. Dursun AKASLAN ve doktor öğretim görevlisi ünvanını alan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin TENEKECİ, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DİRİLMİŞ, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf İŞIKER öğretim üyelerine cübbeleri Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat KISA tarafından giydirildi.

Ayrıca öğretim elemanları danışmanlığında fakülte bünyesinde yapılan projelerle, Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Doç. Dr. İbrahim Berkan AYDİLEK ve Dr. Öğr. Üyesi Serdar ÇİTÇİ’ye plaket takdim edildi.